Gemeente De Panne

Boris + Arabrot

Het Japanse trio Boris blinkt sinds begin jaren negentig uit in experiment en geniale (schijnbaar) muzikale chaos. Deze drie zijn meesters van het zwaardere genre! Arabrot grossiert in noise georiënteerde postpunk en katapulteert deze herrie begin december rechtstreeks van Noorwegen tot bij jou in Diksmuide. Arabrot (no) - 20.30 u. Arabrot grossiert in noise georiënteerde postpunk en ...

Wanneer

  • zo 08 december 2019
    van 20.00 tot 23.00u.

Prijs

€ 19,00 (Basistarief: 19,00 €; VVK: 17,00 €; Leden: 15,00 €)

Organisatie

naam
Muziekclub 4AD

Waar

naam
Muziekclub 4AD
adres
Kleine Dijk 578600 Diksmuide

Contact

website
http://www.4ad.be

Info

Het Japanse trio Boris blinkt sinds begin jaren negentig uit in experiment en geniale (schijnbaar) muzikale chaos. Deze drie zijn meesters van het zwaardere genre! Arabrot grossiert in noise georiënteerde postpunk en katapulteert deze herrie begin december rechtstreeks van Noorwegen tot bij jou in Diksmuide.

Arabrot (no) - 20.30 u.

Arabrot grossiert in noise georiënteerde postpunk en katapulteert deze herrie begin december rechtstreeks van Noorwegen tot bij jou in Diksmuide.

De vier beukmonsters delen al meer dan vijftien jaar rake klappen uit op een tiental albums. Ben je liefhebber van het hevigere en donkerdere genre en/of word je helemaal wild van bands als The Birthday Party, Swans en The Melvins? Dan gooi je de nekspieren gegarandeerd los voor Arabrot!

Boris (jp)

Het Japanse trio Boris blinkt sinds begin jaren negentig uit in experiment en geniale (schijnbaar) muzikale chaos. Alle afgeleiden van het zwaardere werk passeren op meesterlijke wijze de revue in het palmares van deze band. Inspiratiebronnen zijn The Melvins en Earth en Boris fungeert zelf als beïnvloeder voor onder meer Sun O))). Kortom: dit is een band die je móet gezien hebben!

Akuma No Uta (2005) en Feedbacker (2003) krijgen dit jaar een reissue bij Third Man Records, het platenlabel van Jack White. Bovendien brengt Boris deze zomer een gloednieuw album uit dat de cultband samen met ouder werk maar al te graag met jou deelt in 4AD!

Enige show in België!

Bron: UiTinVlaanderen.be