Gemeente De Panne

Klimaatcafé Rijk der Tijden

Over klimaat is al heel wat gezegd en geschreven. Het is actueler dan ooit. Dat komt door de negatieve gevolgen die van langs om meer voelbaar zijn. Niet alleen hier, maar over de hele wereld. Als er één iets is dat ons allemaal bindt, dan zijn het wel de gevolgen van de versnelde klimaatverandering. Veel mensen zitten met vragen en krijgen zelden een duidelijk antwoord. We beseffen dat er ...

Wanneer

 • wo 13 februari 2019
  -
  do 27 februari 2020
  maandag
  van 09u. tot 12u.
  dinsdag
  van 09u. tot 12u.
  woensdag
  van 09u. tot 12u.
  donderdag
  van 09u. tot 12u.
  vrijdag
  van 09u. tot 12u.
  zaterdag
  van 09u. tot 12u.
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

Waar

naam
Gemeentehuis
adres
Zeelaan 218660 De Panne

Info

Over klimaat is al heel wat gezegd en geschreven. Het is actueler dan ooit. Dat komt door de negatieve gevolgen die van langs om meer voelbaar zijn. Niet alleen hier, maar over de hele wereld. Als er één iets is dat ons allemaal bindt, dan zijn het wel de gevolgen van de versnelde klimaatverandering.
Veel mensen zitten met vragen en krijgen zelden een duidelijk antwoord. We beseffen dat er iets moet veranderen. We zijn onzeker en dat voelt ongemakkelijk aan. We lopen op glad ijs en zoeken krampachtig naar enig houvast.

In café 'het Rijk der Tijden' ben je welkom om samen over dit onderwerp te praten. Deze tentoonstelling bezoek je niet alleen. Discussieer met elkaar over oorzaken en gevolgen. Praat over de gevoelens die bij je opkomen bij de gevolgen van de versnelde klimaatverandering. Door het bespreekbaar te maken, krijgen we samen meer courage en ideeën om er iets aan te doen.
De gespreksonderwerpen worden aangebracht door meer dan 100 cartoons die we selecteerden uit de voorbije 50 jaar. Je staat versteld hoe lang cartoonisten deze problemen al voorspellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be